A MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazin alkotóinak törzshelye...

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Aardvark
Aardvark irodalmi alkotásai
Alfredo Sagittarius
Alfredo Sagittarius irodalmi alkotásai
AlieNeetah
Alie irodalmi alkotásai
Andy Baron
Andy Baron irodalmi és grafikai alkotásai
Ardens
Ardens irodalmi alkotásai
A-G-Stone
A-G-Stone irodalmi alkotásai
Bori
Bori irodalmi alkotásai
Craz
Craz irodalmi alkotásai
damien
Damien irodalmi alkotásai
darklight
Darklight képzőművészeti témájú alkotásai
De_Profundis_Clamavi
Profundis irodalmi alkotásai
Dworks
Dworks grafikai alkotásai
Freeb
Freeb irodalmi alkotásai
Ili
Ili irodalmi alkotásai
kampeter
Kampeter írásos (prózai és verses) alkotásai
Krakatit
Krakatit rajzos alkotásai
Lehel
Lehel irodalmi alkotásai
LisaBlake
Lisa irodalmi alkotásai
Lylia
Lylia Bloom irodalmi alkotásai
Mab Tee
Mab Tee irodalmi alkotásai
maggoth
Maggoth irodalmi írásai
MasonMurray
MasonMurray irodalmi alkotásai
memphisraz
Memphisraz komoly és humoros írásai
menma
Menma irodalmi alkotásai
Mickey
Mickey Long irodalmi alkotásai
Mookus
Mookus irodalmi alkotásai
Ndy
Ndy irodalmi alkotásai
newenglandi87
Newenglandi87 irodalmi alkotásai
Nimretil
Nimretil irodalmi alkotásai
ordassykaroly
Miszter Ordassy irodalmi remekei. Abszurd és humor, elgondolkodtató és csak úgy...
pintyő
Pintyő irodalmi alkotásai
randolph
Randolph irodalmi alkotásai
Remete
Remete irodalmi alkotásai
Rozványi
Rozványi irodalmi alkotásai
Shaera
Shaera irodalmi alkotásai
szujonor
Szujó N. irodalmi alkotásai
Tejlor
Leslie Tejlor főképp rajzos alkotásai
Torkin
Torkin irodalmi és népszerűsítő tudományos írásai
tyllforest
tyllforest irodalmi alkotásai.
vilmosgal
Vilmosgal prózai alkotásai
Zora
Zora irodalmi alkotásai
MŰKEDVELŐ ALKOTÁS
FELHASZNÁLÓK által feltöltött alkotások
ITT IS FELTÖLTHETED ALKOTÁSODAT!
Ha nem találsz megfelelő kategóriát, töltsd fel ide és mi majd rendszerezzük! Ide azok is feltölthetnek, akik még nem regisztráltak...
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉGOnline összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Tegyük-e az alkotásokhoz egyenként a rádióműsorba készített, onnan kiollózott hangoskönyveket?
Összes válasz: 31
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Belépési neved: Vendég · Felhasználói csoportod: "Vendégek"  Jó szórakozást, Vendég! · RSS 2018-11-16, 20:02:40
NYITÓLAP » ALKOTÁSOK TARTALMI LEÍRÁSSAL » » Andy Baron [ Alkotás hozzáadása ]

Várj csak, halál!
   – Várj csak, Halál! Itt állok a híd korlátján, és te nyilván miattam jöttél! Nem viszel magaddal?
   – Most még nem! Épp, csak rádnéztem, rendben mennek-e a dolgaid! Ez ilyen partiarc dolog, az ember beugrik, körbenéz, azt’ lelép! Halál, jobbra el! Hehe!
   – De, hiszen most öngyilkolom meg magamat! Az elhatározásom szilárd, a kivitelezés merész! A legjobb lenne, ha már itt, fent elkaszálnál!
   – Ez nem fog sikerülni!
   – Kérlek, mester! A halálvágy, meg minden…
   – Én vagyok a vágyad trágya? Hehe! Figyu csak, óra egy svájci ügyfelemtől; világidő szerverhez kapcsolódik, ETA szerkezet, titánium óratok, szépecske, nem? Nézzük csak; na, jó, maradhatok egy kicsit dumálni, de aztán sok a meló! A túlnépesedés miatt huszonnégy per huszonnégyben nyomom! A Mikulásnak, bezzeg csak évente egyszer kell lefutnia a köreit, én meg nonstop!
   – Mester, mond; nem lehetne, hogy megcsinálom az öngyilkot, aztán, majd amikor viszel, akkor dumcsizunk? Eléggé be vagyok tojva, a fulladás állítólag fájdalmas!
   – Értsd meg, hogy nem fogod a vízben feldobni a bakancsodat! Hehe! A vízben feldobni a bakancsod, ez mekkora hülyeség! Alámerülni és ott, a hideg, sebesen áramló folyóban játékosan cipőkkel dobálózni! Hehehe! Már megint megnevettettem magamat!
   – Örülök, hogy jól szórakozol, mester, de egy pillanatig sem képzeltem, hogy búvárjátékokkal fogom odalent eltölteni azt a néhány másodpercet!
   – Naná, hogy nem szórakoznál! Meg, aztán miből veszed, hogy másodpercek alatt meglennél? A játszadozás, az kilőve, mert az ösztönös fuldoklási reakció alatt az ember teste függőleges, nem rugdos a lábával, pláne nem, mondjuk korallokat nézeget! A keze sem jár a víz felett, mint a filmekben, és, ami a legszarabb, hogy amikor telemegy a tüdő vízzel, az nagyon szokott fájni! Mintha az egész ember egy nagy légembólia lenne! Volt már embóliád?
   – Dehogyis! Makkegészséges vagyok!
   – Akkor miért akarod elszúrni a napodat? Mássz le és menj haza, szerintem!
   – Nem lehet! Egzisztenciálisan nulla vagyok, és nem csak onnan tudom, hogy mondták! Elhagyott a menyasszonyom!
   – Ja, ja, tudom, fiacskám! Így ránézésre tényleg gázos vagy, papucscipő, márványkoptatott farmer. Elhagyott a csajszi, na és? Úgysem lett volna hosszú a kapcsi, mert a nő benne van a jövő havi munkatervemben. Ez az egész lári-fári, pipafüst! Majd ha ezek miatt az életkedved is elhagy, na, az lesz a valami!
   – Én nem értelek, mester! Itt billegek a korláton, ugrani készülök, nem látod, hogy egy csöpp életkedvem sincs már? Miért vagy velem kapcsolatban ilyen optimista?
   – Optimista? De jó fej vagy! Megihatnánk egy sört is, valahol! Habár a kaszámmal ki szoktak nézni jobb helyekről, amikor Ariadnét ki tudom rángatni a kézműves szakkőrből, bulizni! Csináltattam egy ilyen rugósat, teleszkópos nyéllel, nézd, de frankó! Kiugrik, tök automata!
   – Nahát, mester, ez tényleg jópofa: rugós kasza! És velem mi a szitu?
   – Az van, hogy cirka trilliárd esetben találkoztam ilyen végső elkeseredettségű, de mégiscsak megvirgoncodó figurákkal! Most mindegyikre nem emlékszek, de Unga-bunga, a snájdig homo erectus beugrott: kőbunkóval akarta agyonverni magát a törzsfő lánya miatt. Tisztáztuk a dolgokat, aztán mentem a törzsfőért, inkább azt csapta kupán, az őscsaj meg az övé! Meg a fele királyság, vagy mi! Az a lényeg, hogy a legvertebb helyzetből lesznek a legjobb dolgok!
   – Ebben sok filozófia van! De még nem győztél meg teljesen, mester!
   – Akar a faxom, téged meggyőzni! Nekem halálmindegy, mi van veled! „Halálmindegy”, érted! Hehe! Van itt még valami: te kiváló úszó vagy, nem emlékszel? Habár, a hideg víz tényleg megölne. Egy kísérletet megérne a dolog, lehetne fogadni is, Beliállal szoktunk!
   – Basszus! Tényleg, hiszen Cuncikámmal is az usziban ismerkedtünk meg! Atyavilág, most esett le! Hogy a Cunci rajta van a listádon!
   – Ja, van egy ilyen pótlistám, akik azon vannak, azokat még sztornózhatom!
   – És mit kell ahhoz tennem, hogy lekerüljön a halállistáról? Ha nem ugrok, akkor lehúzod, ó mester?
   – Te alapvető tévedésben vagy, cuncifiú! Én nem a lelkisegély vagyok, nézz már rám! Ha levenném a csuklyámat, már a szörnyű látványomtól is szörnyethalnál, de ha meglátnád az arcomat, akkor amúgy is meg kellene, hogy öljelek. Ez egy magas matematikai paradigma, Kháronnal évezredek óta vitázunk a levezetésén!
   – Igaz, igaz, eléggé félelmetes vagy, csak hát én azt hittem, hogy már csak ettől az utolsó ugrástól van nekem félnivalóm! De, mester, amióta említetted a Cuncikámat fenyegető veszélyt, én visszatértem! Élni akarok, megtenni mindent, hogy ne lássam őt sírni!
   – Na, most meg te is jössz ezekkel a logikai csűrcsavarokkal! Tiszta Philip K. Dick! Időparadoxon, meg minden! Ha most elhaláloznál, akkor se láttad volna Cuncilányt sírni, de még vigyorgálni sem! Amúgy sincs felírva a listámra az a kurva ká betű, a nevéhez!
   – Ő nem egy olyan!
   – A bötűre értettem, nem rá! Mert nekem sem kellemes, ha ott van a „ká”! A kínhalál rövidítése. Nem élvezem a szenvedést, elvégre én is csak emberből lennék! Hehehe!
   – Ó, legalább nem kell szenvednie, köszönöm! De én szeretném őt maximálisan megmenteni! Ha letérdelnék?
   – Te valami vén buzgánynak nézel? Hát, nem vetettem meg az ilyesmit, de már túl vagyok két kapuzárási pánikon is, az elsőt Kerberosznak köszönhetem, mert poénból becsapta az orrom előtt a pokol kapuját, a másodikat meg a hanyatló szexusomnak! De, amiért eszembe juttattad az állhatatosságot, lerántom a csajszit a listáról! Mielőtt te rántanál le engem, hehehe!
   – Köszönöm, ó mesterem!
   – Folyton nyomod ezt a „mesterem” dumát? Vigyázz, a halálkultusz nem divat manapság, ezzel nehezen szerezheted vissza a becsületedet! Bár mindegy is, mert van egy rossz hírem!
   – Mi lehet, ezután rossz hír! Máris telve vagyok tervekkel; visszahódítom a Cuncit, elfogadom azt a nem túl jó állást az áramcsapás tesztelőben!
   – Na, te szegény! Sajna, ha valakinek a kedvéért kiradírozok egy nevet, akkor a kérvényező ugrik a helyébe, ez kőbe van vésve! Na, jó, kőbe nem, de megvan valamelyik pendrájvomon!
   – Lehervadt a mosolyom, de a Cunciért mindent! Akkor nem tervezek, de legalább a hátralevő hónapomat szenvedélyesen fogom élni! Előveszem a bakancslistámat!
   – Az anubiszfáját, már megint a bakancs, te kölyök! Előbb dobálnád a víz alatt, aztán meg listát vezetsz, hogy hova vigyen el ő, mármint a bakancs? Jópofa vagy, izé, voltál! Bocsesz, de most lelöklek, zsupszi!
   – ÁÁÁááá!!! Ploccs, glu-glu!
   – Csak semmi pluszmunka, csináljuk itt és most! In minimis iudicetis – bár a latinból nem vagyok jó, öreg voltam már, amikor divatba jött! A kínlódásukat nem szeretem nézni, várok, mielőtt leugrok érte! Hopszi! Viszont, ha a Cuncikánál nem volt beütemezve kínhalál, akkor ennek a jópofa kölöknek sem kellett volna így járnia, basszuskulcs! Bocsesz, apóca! Mindegy, csak az hibázik, aki dolgozik, elvégre én is csak emberből vagyok! Hihihi!

 


Forrás:

Csoport: Andy Baron | Hozzáadta: AndyBaron (2015-02-22) | Szerző: E W

Megtekintések száma: 207 | Hozzászólások: 0 | Tag-ek(kulcsszavak): |
Összes hozzászólás: 0
Szólj hozzá, ha tetszett! Ha nem tetszett, akkor pedig azért...