A MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazin alkotóinak törzshelye...

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Aardvark
Aardvark irodalmi alkotásai
Alfredo Sagittarius
Alfredo Sagittarius irodalmi alkotásai
AlieNeetah
Alie irodalmi alkotásai
Andy Baron
Andy Baron irodalmi és grafikai alkotásai
Ardens
Ardens irodalmi alkotásai
A-G-Stone
A-G-Stone irodalmi alkotásai
Bori
Bori irodalmi alkotásai
Craz
Craz irodalmi alkotásai
damien
Damien irodalmi alkotásai
darklight
Darklight képzőművészeti témájú alkotásai
De_Profundis_Clamavi
Profundis irodalmi alkotásai
Dworks
Dworks grafikai alkotásai
Freeb
Freeb irodalmi alkotásai
Ili
Ili irodalmi alkotásai
kampeter
Kampeter írásos (prózai és verses) alkotásai
Krakatit
Krakatit rajzos alkotásai
Lehel
Lehel irodalmi alkotásai
LisaBlake
Lisa irodalmi alkotásai
Lylia
Lylia Bloom irodalmi alkotásai
Mab Tee
Mab Tee irodalmi alkotásai
maggoth
Maggoth irodalmi írásai
MasonMurray
MasonMurray irodalmi alkotásai
memphisraz
Memphisraz komoly és humoros írásai
menma
Menma irodalmi alkotásai
Mickey
Mickey Long irodalmi alkotásai
Mookus
Mookus irodalmi alkotásai
Ndy
Ndy irodalmi alkotásai
newenglandi87
Newenglandi87 irodalmi alkotásai
Nimretil
Nimretil irodalmi alkotásai
ordassykaroly
Miszter Ordassy irodalmi remekei. Abszurd és humor, elgondolkodtató és csak úgy...
pintyő
Pintyő irodalmi alkotásai
randolph
Randolph irodalmi alkotásai
Remete
Remete irodalmi alkotásai
Rozványi
Rozványi irodalmi alkotásai
Shaera
Shaera irodalmi alkotásai
szujonor
Szujó N. irodalmi alkotásai
Tejlor
Leslie Tejlor főképp rajzos alkotásai
Torkin
Torkin irodalmi és népszerűsítő tudományos írásai
tyllforest
tyllforest irodalmi alkotásai.
vilmosgal
Vilmosgal prózai alkotásai
Zora
Zora irodalmi alkotásai
MŰKEDVELŐ ALKOTÁS
FELHASZNÁLÓK által feltöltött alkotások
ITT IS FELTÖLTHETED ALKOTÁSODAT!
Ha nem találsz megfelelő kategóriát, töltsd fel ide és mi majd rendszerezzük! Ide azok is feltölthetnek, akik még nem regisztráltak...
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉGOnline összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Tegyük-e az alkotásokhoz egyenként a rádióműsorba készített, onnan kiollózott hangoskönyveket?
Összes válasz: 31
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Belépési neved: Vendég · Felhasználói csoportod: "Vendégek"  Jó szórakozást, Vendég! · RSS 2018-11-16, 19:46:02
NYITÓLAP » ALKOTÁSOK TARTALMI LEÍRÁSSAL » » Alfredo Sagittarius [ Alkotás hozzáadása ]

Hiány

Egy lány szólít le, mialatt hazafelé cammogsz a nagy hóban. Erős sminkje nem vonja el a figyelmet csillogó tekintetéről, melyről – a feléd libbenő illatból ítélve – sejted, a tizenegynéhányadik hubitól olyan. Ettől függetlenül a legkevésbé sem bánod, hogy ismeretlenül a nyakadba borul, megcsókolja az ajkad, enyhén beleharap a fülcimpádba. Olyan érzés kerít hatalmába, amit eddig még soha nem tapasztaltál.

Képtelen vagy elhinni, ami történik: becsúsztatja a nyelvét a szádba, és masszírozni kezdi vele a tiedet. Próbálsz koncentrálni, de ezt megtöri a felismerés – merevedésed van. Zavarba jössz, de amikor látod a lány izgatott reakcióját, amit péniszed nadrágodon keresztüli érintése vált ki belőle, megnyugszol. Biccent, hogy kövesd a mögötte álló épületbe, amit a benned lévő félsz miatt először szeretnél visszautasítani, ám a lány ezt nem várja meg, hanem elindul.

Dilemma elé érkezel; hazakotródsz, mint egy szerencsétlen, kivert kutya, ahogy az esetek kilencvenkilenc százalékában tennéd, vagy utánamész, és életben hagyod első szexuális aktusod lehetőségének reményét. Egy másodpercre lehunyod a szemed, aztán utánaeredsz.

Belépsz a helyiségbe. Kevesen vannak, a bárpultnál csak az alkalmazott lapozgat valamilyen újságot, az asztalok pedig egy-két kivételtől eltekintve üresek. Odafentről a kinti szél süvítése hallatszik, és valami elképesztő őrjöngés, mintha vadállatok üvöltöznének. A lány, akivel jöttél, elindul felfelé a tölgyből készült, finomra csiszolt falépcsőn, és int neked, hogy kövesd. Utánamész. Meredsz formás fenekére, ahogy előtted lépeget, és egyre jobban hiszel benne, ma este ágyba viheted a lányt. Huncut mosoly kerekedik az arcára, amikor észreveszi, hogy őt bámulod.

Amint felértek a tetőteraszra, a kezét nyújtja, hogy te is lásd, amit ő. A szitáló hótól alig tudod kivenni, mi van a felállított, hatalmas karácsonyfa mellett, csupán a füstre leszel figyelmes. Közelebb léptek. Megfagy benned a vér, amikor észreveszed a méretes tűz körül vihogva táncoló két kövér nőt, akikkel szemben két meztelen, vézna, hozzád hasonló fiú áll meggyötört arccal, és majd elsírják magukat. Mielőtt megmukkanhatnál, a lány, aki beinvitált, számodra ismeretlen nyelven egy furcsa szöveget kezd mormolni. Megkérdezed, hogy mégis, mit csinál, de nem válaszol, csak áll ott előtted vigyorogva, és folyamatosan löki a halandzsát, amiről egyre inkább úgy gondolod, mégsem az. Hirtelen valami láthatatlan erő odataszajt téged is a másik két fiú mellé, akik, mintha sejtenék, mi következik, rémülten fürkészik a reakciódat. Pánikszerű rezdüléseiden és kitágult pupilládon kívül mást nem nagyon olvashatnak le rólad. A rajtad lévő ruha szétszakad, darabjai falevelekként hullnak alá, fedetlenül hagyva minden porcikádat.

Nem bírsz mozogni. Arra gondolsz, a másik kettőt ugyanúgy fogva tarthatja ez a valami, ami téged is. Lélegezni azért még tudsz, szaggatottan meg is teszed. A szíved a torkodban dobog, ahogy a két, előtted is ott lévő tésztabőrű gépiesen elindul a fiúk felé. Azt sem vagy képes eldönteni, kit sasolj, őket, netán a harmadik lányt, aki már befejezte az imát, vagy tudod is te, mit. Végül őt követed, ahogy a tűzhöz lép, és akárcsak a két hegy az imént, ő is szökdelni kezd, miközben lónyerítéshez hasonlatos hangok hagyják el a száját.

Reszketve fordítod a fejed jobbra, mert mintha disznót ölnének, elkeseredett visítás bántja meg a füled. Pislogni is elfelejtesz, amikor a két vékonyka, tehetetlen srácon – őket a hóba belepréselve – önfeledten lovagló, ruháiktól megszabadult teremtések orgazmus közeli arckifejezésén akad meg a tekinteted. Telt, ám lógó kebleik bimbóit könnyedén izgatják a fiúk szájához érintve, és ütemes mozgásukon csodálkozva azon aggódsz, az alul lévők vajon épségben maradnak-e.

Ez alatt a tűznél a lány befejezte az átváltozást. Bár minimális esély van rá, hogy mindössze optikai csalódás az, ami eléd tárul, sanszosabb, hogy a lány tényleg a hatszorosára dagadt. Kéjesen vigyorogva elindul feléd.

Kinyitod a szemed, eltelik egy kis idő, mire felfogod, a szobádban, azon belül is az ágyadban vagy. Gyöngyöző homlokodat a párnádba törlöd, felülsz, szembesülve a gatyádon éktelenkedő, takaródra is átterjedő folttal bosszúsan sóhajtasz néhányat, és a másodperc töredéke alatt kihajítod az összes duci pornó magazinodat.

Forrás:


Csoport: Alfredo Sagittarius | Hozzáadta: alfredosagittarius (2015-08-18) | Szerző: E W

Megtekintések száma: 410 | Hozzászólások: 2 | Tag-ek(kulcsszavak): |
Összes hozzászólás: 2
+1   Spam
2 alfredosagittarius   (2015-09-03 02:45:09)
Már akinek, ugye... Én már semmin nem lepődöm meg azok után, hogy emberek csirkéket, tyukokat próbálnak fel, lovakkal, kutyákokkal kufircoltatják meg magukat biggrin

0  
1 AndyBaron   (2015-09-02 13:07:29)
Az említett magazinok mellett van még "Természet Világa", "Fürge Ujjak" és "Dörmögő Dömötör" is, habár ez utóbbi kevésbé erotikus...
tongue

Szólj hozzá, ha tetszett! Ha nem tetszett, akkor pedig azért...