A MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazin alkotóinak törzshelye...

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Aardvark
Aardvark irodalmi alkotásai
Alfredo Sagittarius
Alfredo Sagittarius irodalmi alkotásai
AlieNeetah
Alie irodalmi alkotásai
Andy Baron
Andy Baron irodalmi és grafikai alkotásai
Ardens
Ardens irodalmi alkotásai
A-G-Stone
A-G-Stone irodalmi alkotásai
Bori
Bori irodalmi alkotásai
Craz
Craz irodalmi alkotásai
damien
Damien irodalmi alkotásai
darklight
Darklight képzőművészeti témájú alkotásai
De_Profundis_Clamavi
Profundis irodalmi alkotásai
Dworks
Dworks grafikai alkotásai
Freeb
Freeb irodalmi alkotásai
Ili
Ili irodalmi alkotásai
kampeter
Kampeter írásos (prózai és verses) alkotásai
Krakatit
Krakatit rajzos alkotásai
Lehel
Lehel irodalmi alkotásai
LisaBlake
Lisa irodalmi alkotásai
Lylia
Lylia Bloom irodalmi alkotásai
Mab Tee
Mab Tee irodalmi alkotásai
maggoth
Maggoth irodalmi írásai
MasonMurray
MasonMurray irodalmi alkotásai
memphisraz
Memphisraz komoly és humoros írásai
menma
Menma irodalmi alkotásai
Mickey
Mickey Long irodalmi alkotásai
Mookus
Mookus irodalmi alkotásai
Ndy
Ndy irodalmi alkotásai
newenglandi87
Newenglandi87 irodalmi alkotásai
Nimretil
Nimretil irodalmi alkotásai
ordassykaroly
Miszter Ordassy irodalmi remekei. Abszurd és humor, elgondolkodtató és csak úgy...
pintyő
Pintyő irodalmi alkotásai
randolph
Randolph irodalmi alkotásai
Remete
Remete irodalmi alkotásai
Rozványi
Rozványi irodalmi alkotásai
Shaera
Shaera irodalmi alkotásai
szujonor
Szujó N. irodalmi alkotásai
Tejlor
Leslie Tejlor főképp rajzos alkotásai
Torkin
Torkin irodalmi és népszerűsítő tudományos írásai
tyllforest
tyllforest irodalmi alkotásai.
vilmosgal
Vilmosgal prózai alkotásai
Zora
Zora irodalmi alkotásai
MŰKEDVELŐ ALKOTÁS
FELHASZNÁLÓK által feltöltött alkotások
ITT IS FELTÖLTHETED ALKOTÁSODAT!
Ha nem találsz megfelelő kategóriát, töltsd fel ide és mi majd rendszerezzük! Ide azok is feltölthetnek, akik még nem regisztráltak...
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉGOnline összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Tegyük-e az alkotásokhoz egyenként a rádióműsorba készített, onnan kiollózott hangoskönyveket?
Összes válasz: 31
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Belépési neved: Vendég · Felhasználói csoportod: "Vendégek"  Jó szórakozást, Vendég! · RSS 2018-11-16, 20:55:38
NYITÓLAP » ALKOTÁSOK TARTALMI LEÍRÁSSAL » » Alfredo Sagittarius [ Alkotás hozzáadása ]

Megváltó Hatalom
Holland és brit kutatók 2018-ban megdönthetetlen bizonyítékot találtak arra, hogy a macskáknak kilenc életük van. A döbbenetes hír a hivatalos publikálást megelőzve látott napvilágot, ezzel óriási káoszt okozva a Föld minden táján.

Az embereket először megrémisztette a gondolat, de aztán ezt az érzést egyre inkább felváltotta az irigység. Sajnálni kezdték a macskáktól különleges képességüket, és több életre vágytak.

Eme emberi gyarlóság rövidesen a négylábúak egyöntetű utálatához vezetett, majd tüntetéseket szerveztek, melyekkel azt próbálták elérni, hogy kezdjék el vizsgálni az állatokat, és jöjjenek rá, miként lehetne elérni ugyanezt az embereknél is.

A kutatókra nehezedő nyomás minduntalan fokozódott, a népek pedig egyre türelmetlenebbek lettek, ami soha nem látott összecsapásokba torkollott az emberek és a macskák között. Persze a védtelen állatok nem igazán értették, hogy mi történik, csak azt látták, hogy az emberek fajtársaik százainak veszik el mind a kilenc életét, legtöbbször brutális kegyetlenséggel.

A hónapokig tartó könyörtelenségnek köszönhetően végül a macskák az elzarándokolás útját választották, és az emberek által megközelíthetetlen hegyrészekbe vonultak el. Ezt az eseményt a 2019-es „Nagy zarándoklat”-ként jegyezzük.

Az elkövetkező időszakot a maréknyi, hátramaradt cica sínylette meg leginkább. A kutatásokban végre komoly áttörés mutatkozott, ugyanis rájöttek, hogy a négylábúak agyának melyik része felel a nem mindennapi képességért, amelyből aztán megfelelő mennyiségű folyadékot lecsapolva, majmokon tesztelték az elkészült szert.

A kísérletek a kezdeti nehézségek ellenére pozitív eredményeket produkáltak, mígnem sikerült előállítaniuk a tökéletes egyveleget.

Amikor már a tesztelt ketreclakók száz százaléka életben maradt, és nem mutatkozott semmilyen rendellenesség, elérkezett az idő, hogy a tudósok közül valaki, egy önként jelentkező beadja saját magának a vakcinát.

Erwin Liederbeck a németalföld szülötte, és az emberfeletti munkát végző, a nap huszonnégy órájában robotoló kutatócsoport tagja volt. Ő hozta meg az akkor még kegyesnek hitt, ám mint később kiderült, katasztrófát előidéző áldozatot.

Az első napok probléma nélkül, csendesen teltek el. Kollégái kétszer ölték meg Erwint, és a férfi mindkétszer makkegészségesen tért vissza pár perccel később.

Mivel minden jel arra utalt, hogy sikerült megtalálniuk a kilenc élet titkát, megkapták a szükséges engedélyeket, és elkezdték sokszorosítani – melyhez a modern technológia segítségével már macskákra sem volt szükség –, majd terjeszteni a csodaszert.

Napokon belül az összes országba eljutott, és az elenyésző kivételtől eltekintve a teljes emberiséget beoltották.

Mivel meglehetősen borsos áron lehetett hozzájutni, olyanra is akadt példa, hogy egyes helyeken – többek között hazánk, Magyarország is idesorolható –teljesen eladósodott a népesség, ahol az ország vezetői által felvásárolt mennyiséget pofátlanul a többszöröséért értékesítették, amit a polgárok házaikra, egyéb értékeikre, netán egy-két életükre előre felvett hitelből fizettek ki.

Igen ám, csakhogy történt valami, amivel senki sem számolt: az emberekben különös folyamat indult meg.

Mindközül az első értelemszerűen Erwin volt, akin elkezdtek mutatkozni a felettébb nyugtalanító jelek. Belül ádáz harcot vívott az egészen addig mélyen szunnyadó, de a szer hatására előmerészkedő állat az emberrel, és a jelentések szerint előbbi győzött. A férfi macskákra jellemző tulajdonságokat kezdett produkálni, ami először még csak fáramászásban, négykézlábra ereszkedésben nyilvánult meg.

Amikor mindez kiszivárgott, az emberek pánikba estek, de semmit nem tehettek már. Vírusként terjedt a megállíthatatlan kór, és később, amikor már eléggé eldurvult a helyzet, egerésző emberekről, továbbá madarakra, kisebb állatokra vadászókról is szóltak a tudósítások.

És akkor a párzási szokásokban beállt változásokat még nem is említettem! Sajnos az akkor készült felvételeket megsemmisítették, pedig remek oktatóanyagként szolgálhattak volna azok a képsorok, melyek villamosokon, buszokon, metrókon szégyentelenül, önfeledten közösülő, parkokban magukon zavartalanul könnyítő egyedeket rögzítettek.

Akadtak azonban olyan családok is, ahol melegségüket titkoló fiataloknak sikerült előnyt kovácsolniuk a váratlan fordulatból. Ők egyszerűen a kontrollálhatatlan ösztöneikkel magyarázták szüleiknek a velük megegyező nemű társaikkal való aktusokat. 

Meg nem erősített hírek szerint – de mivel a mai napig ez az egyetlen számításba vehető forgatókönyv, ezt fogadjuk el, mint hiteles magyarázatot –, a járványt egy kis, magyarországi falu lakójának köszönhetően állították meg. Sir Bendes Sándor, akit mellesleg a megtisztulás feltehető kezdetével egy időben, 2022 júniusában ütöttek lovaggá, egyszerű paraszt bácsi volt. Mivel értékes ingatlan híján nem engedhette meg magának a kilenc életet, ő volt azon kevesek egyike, akik nem részesültek a pokoli áldásban. Cserépkályhával fűtött konyhájában, pici, fekete-fehér tévékészülékén keresztül értesült a külvilág történéseiről, így felkészülten várta a véget, melyről szentül hitte, hogy hamarosan eléri őt.

Ennek apropóján egyszer, miután alaposan felöntött a garatra, egy álló napig feküdt holtrészegen a tyúkólban.

Mikor végre magához tért, meglepődve konstatálta, hogy még mindig életben van, nem esett áldozatául az őrjöngő, állatias félemberek keltette zavargásoknak.

Ekkor aztán felkerekedett, és azt mondta magának, hogy amíg esélye van rá, elmegy a Katihoz, és alaposan magáévá teszi.

Csordás Katalin özvegyasszony volt, Sándor szembe szomszédja, akinek a férfi éveken keresztül udvarolt eredménytelenül, viszont az abszurd helyzet új reményt csillantott fel előtte.

Az idős hölgy odáig süllyedt, hogy megboldogult férje márványkoporsóját kőre cseréltette, és a leszedett anyagot értékesítve jutott a kilenc élet megfizetéséhez szükséges pénzhez.

Mint mindenkiben, a kicsiny falucska lakosaiban is megmaradtak bizonyos emberi szokások, vegyítve a macskákra jellemzőkkel.

Így történt, hogy amikor Katalin különösen erős, csíkos szatyrát a szájába véve, négykézláb vásárolni indult, Sándor már jó előre várt rá az egyik bokorban. A férfi jól tudta, az állatias ösztönök túlnyomó részben vannak jelen a nőben, ezért magabiztosan, abban a reményben ugrott ki elé, hogy az majd szó nélkül átadja magát neki.

Viszont a bácsi elszámolta magát!

Elkerekedett szemekkel nézte végig, ahogy Katalin fürgén, egyik fáról a másikra ugrálva, körülbelül két perc alatt teszi meg a bolthoz vezető, egyébként durván félórás utat.

Sebaj, gondolta az öreg, biztos csak kéreti magát, majd a visszaúton sarokba szorítja, ahogy kell.

El is jött a pillanat, az idős hölgy a tejesüvegekkel telipakolt szatyor fülét a fogai közt szorítva caplatott hazafelé, amikor Sándor ismét előtte termett. A férfi ezúttal jóval rafináltabbnak bizonyult, és letolt nadrággal fogadta szíve választottját. A sokat megélt, ugyanakkor harcra kész hímtag látványától már Katalin sem volt képes türtőztetni a benne dúló, vad vágyakat. Pillanatok alatt megszabadult a gönceitől, pozícióba vágta magát, és várta a behatolást. Sándor elégedetten biccentett, majd rávetette magát a nőre, és több órán keresztül, fülsüketítő nyávogást kibocsátva kufircoltak ott, a nyílt utcán. Igaz, a férfinak ezt már meg kellett játszania, hiszen ő nem volt fertőzött.

Amikor végeztek, óriási meglepetésre Katalin résnyire szűkült írisze kitágult, a méreg mellékhatása pedig megszűnt. Ismét száz százalékos ember volt.

Összeszedelőzködtek, és rohantak is jelenteni az illetékes szerveknek a felfedezést, aminek köszönhetően végre véget vethettek a tébolynak.

Sándort többnapos vizsgálatsorozatnak vetették alá, mely során a következő derült ki: amennyiben az érintetlen egyedek párosodnak a fertőzöttekkel, azok szervezete kitisztul.

Magyarország továbbította a felettébb értékes információt a többi nemzetnek, aminek következtében soha nem tapasztalt összefogással mindenhol felkutatták a még egészségeseket.

Csapatokba rendezték, majd olyan küldetésre küldték őket, mely során házról házra kellett járniuk, és megtenniük, amit megkövetelt a haza.

Habár sokáig fennállt annak a veszélye, hogy a kifulladásig hajtják őket, végül sikerrel járt a misszió, Sándor és Katalin pedig kitüntetésben részesültek szolgálataikért.

Később a szerencsés mozzanatot – amint a férfi és a nő egymásba gabalyodva igyekszik megmenteni az emberiséget – megörökítették, az elkészült, kifejezetten élethűre sikeredett szobrot pedig azóta is meg lehet tekinteni Szalmáskunyhód főutcája mellett, ami a 2022-es „szalmáskunyhódi nagy dorombolás” -ra keresztelt eseménynek állít emléket.

Így történt hát, hogy kis hazánkat mára a világ minden táján úgy emlegetik, mint a „Megváltó Hatalom”… köszönhetően egy paraszt bácsinak, Sir Bendes Sándornak.      

Ezzel gyerekek be is fejeztük a Föld történelmének úgynevezett „Fekete időszak”-át, ami 2018-tól 2022-ig tartott. A következő órára házi feladat gyanánt keressetek minél több valós forrást, gyűjtsetek kézzel fogható bizonyítékokat, dokumentumokat a megtisztulás folyamatáról, ha szükséges, a saját őseitek meglévő jegyzeteinek, naplóinak felhasználásával!

Köszönöm a figyelmet!

Forrás:


Csoport: Alfredo Sagittarius | Hozzáadta: alfredosagittarius (2015-08-27) | Szerző: E W

Megtekintések száma: 415 | Hozzászólások: 2 | Tag-ek(kulcsszavak): |
Összes hozzászólás: 2
0   Spam
2 alfredosagittarius   (2015-09-03 02:46:29)
Ugye? wink Köszi Andy!

0  
1 AndyBaron   (2015-09-02 13:28:13)
Nincs is jobb, mint egy hiteles törióra!
biggrin

Szólj hozzá, ha tetszett! Ha nem tetszett, akkor pedig azért...