A MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazin alkotóinak törzshelye...

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Aardvark
Aardvark irodalmi alkotásai
Alfredo Sagittarius
Alfredo Sagittarius irodalmi alkotásai
AlieNeetah
Alie irodalmi alkotásai
Andy Baron
Andy Baron irodalmi és grafikai alkotásai
Ardens
Ardens irodalmi alkotásai
A-G-Stone
A-G-Stone irodalmi alkotásai
Bori
Bori irodalmi alkotásai
Craz
Craz irodalmi alkotásai
damien
Damien irodalmi alkotásai
darklight
Darklight képzőművészeti témájú alkotásai
De_Profundis_Clamavi
Profundis irodalmi alkotásai
Dworks
Dworks grafikai alkotásai
Freeb
Freeb irodalmi alkotásai
Ili
Ili irodalmi alkotásai
kampeter
Kampeter írásos (prózai és verses) alkotásai
Krakatit
Krakatit rajzos alkotásai
Lehel
Lehel irodalmi alkotásai
LisaBlake
Lisa irodalmi alkotásai
Lylia
Lylia Bloom irodalmi alkotásai
Mab Tee
Mab Tee irodalmi alkotásai
maggoth
Maggoth irodalmi írásai
MasonMurray
MasonMurray irodalmi alkotásai
memphisraz
Memphisraz komoly és humoros írásai
menma
Menma irodalmi alkotásai
Mickey
Mickey Long irodalmi alkotásai
Mookus
Mookus irodalmi alkotásai
Ndy
Ndy irodalmi alkotásai
newenglandi87
Newenglandi87 irodalmi alkotásai
Nimretil
Nimretil irodalmi alkotásai
ordassykaroly
Miszter Ordassy irodalmi remekei. Abszurd és humor, elgondolkodtató és csak úgy...
pintyő
Pintyő irodalmi alkotásai
randolph
Randolph irodalmi alkotásai
Remete
Remete irodalmi alkotásai
Rozványi
Rozványi irodalmi alkotásai
Shaera
Shaera irodalmi alkotásai
szujonor
Szujó N. irodalmi alkotásai
Tejlor
Leslie Tejlor főképp rajzos alkotásai
Torkin
Torkin irodalmi és népszerűsítő tudományos írásai
tyllforest
tyllforest irodalmi alkotásai.
vilmosgal
Vilmosgal prózai alkotásai
Zora
Zora irodalmi alkotásai
MŰKEDVELŐ ALKOTÁS
FELHASZNÁLÓK által feltöltött alkotások
ITT IS FELTÖLTHETED ALKOTÁSODAT!
Ha nem találsz megfelelő kategóriát, töltsd fel ide és mi majd rendszerezzük! Ide azok is feltölthetnek, akik még nem regisztráltak...
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉGOnline összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Tegyük-e az alkotásokhoz egyenként a rádióműsorba készített, onnan kiollózott hangoskönyveket?
Összes válasz: 31
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Belépési neved: Vendég · Felhasználói csoportod: "Vendégek"  Jó szórakozást, Vendég! · RSS 2018-11-16, 20:09:29
NYITÓLAP » ALKOTÁSOK TARTALMI LEÍRÁSSAL » » Andy Baron [ Alkotás hozzáadása ]

Az Emberi Erőforrások Misztériumának Szöszleménye pályaválasztók, pályamódosítók, pálya elhagyók részére!

Az Emberi Erőforrások Misztériumának Szöszleménye pályaválasztók, pályamódosítók, pálya elhagyók részére!

2014. február 30-án a misztérium gyors eljárásban bevezetett néhány korszerű, új szakképzési formát. A misztérium és Fontosfalvy minisztár úr különösen indokoltnak tartja a régi szakmák azonnali (törvényhozással együtt egy napon belüli) lecserélését! Aktuálszakmapolitikai divergenciák indokolják a prioritások kultúrmiómális átcsoportosítást, de a minisztár úr még egy szakszerű magyarázattal is finomította közleményt, idézet: „Mert megtehetjük!”

A közlemény azokra is vonatkozik, akik ferde szemmel néznek a tárca működésére, vagyis a hazánkban élő kínai és más távol-keleti adófizetőkre. A kínai adónemfizetőkre a közlemény nem vonatkozik.

A közlemény tudomásul vételét minden magyar polgár az elolvasásával igazolja, az oktatási intézményekbe eljuttatott példányok ezen kívül papírba integrált retinaszkennert is tartalmaznak, amely az Igazságügy Minisztárium rendszerén keresztül az elfogadottságot méri. A minisztárium ezen kívül önkéntes bólintásellenőrökkel regisztráltatja a fejbólintások polgáronkénti számát. A nyakmerevedett polgárok igazolást kötelesek hordani meredtségükről, amely A4-es formátumban a testruházat arc felőli oldalán legyen kifüggesztve. Az igazolásból csákót, kishajót és origami pandamackót tilos hajtogatni! Origami minisztárelnök hajtogatása megengedett.

Az alábbi szakmák a kihirdetés napjától, képzés formájában választhatók. Visszamenőlegesen is joghatályos! Kínai nyelven is elérhető a misztérium honlapjának főoldaláról. Valamint egységáron beszerezhető, illatos papírra nyomva a Nemzeti Praliné-, és Puding Üzletekben.

 

Szöjö 234.567 Magánvéleménykutató

A közösségi oldalak előretörése miatt elavult közvélemény kutató váltószakmája. A magánvéleménykutató feladata: az eltitkolt magánvélemények kikutatása, érzelmi zsarolással, büntetőjogi fenyegetéssel.  Női jelöltnél a testi adottságok arányában csábítás megengedett, de csakis a képzésen tanult bájfogások alkalmazásával. Azután kézmosás. Erősen őrzött magánvélemény bájcsellel való kikutatása után fogmosás.

A jelölt kedveli mások titkait. Embertársainak világnézetét kutatni. A feladathoz vezető út az, ami izgatja. Határozottan képes másokat pofátlanul zrikálni. Nem csapatjátékos. Egy csapat magánvéleménykutató a társulástól nem lesz hatékonyabb. Az ideális jelölt memóriája törölhető, a központi szerverről átírható, erkölcsi tartása tarthatalan. Arcéle klasszikus, fitos, vagy tokás.

A képzésen köpésálló munkaruházat ajánlott!

A képzés folyamatos, meghosszabbítható a nyugdíjkor legvégéig.

 

Szöjö 234.567 Pályalezsírozó (korrupciós asszisztens)

A jelölt megfelelően fiatal, az új kor kihívásainak megfelel, felelős, illetve felelőtlen és feledékeny. Határozottan vezeti mások sorsszekerét. Az ideális jelölt már az óvodában korrumpálja társait, felfele nyal, lefele rúg. Nem átall átállni, világnézete flexibilis.

Munkaköre a megbízójának életpálya zsírozása. Megveszteget, illetve megvesztegethető. A reábízott ingóságokkal ingatagon bánik. Megbízójának kommunikációját megbízhatóan átértelmezi, kedvenc analógiája a „kecskére káposztát”, amely hasonlatban a káposzta a megbízó pénzeszközeinek összessége. A kecske maga a pályalezsírozó szakember.

Elegáns, szürke öltöny, illetve kosztüm és Alligátor-szigeteki bankszámla ajánlott!

A képzés ideje az oktatási intézmény vezetőjének korrumpálásával lerövidíthető. A sikeres korrumpálás maga a szakvizsga (lásd: Szöjö 763765, Oktatási Intézményvezető gyorsképzés, rokoni alapon).

 

Szöjö 234.567 Vendégmenetelő

A jelölt állóképessége nem feltétel, ugyanis megállás nélkül menetel. Kézfejének tenyér felőli részébe ragasztási eljárással molinót, táblát varrnak, ezért csakis tenyérrel rendelkező tanulókat várnak. Tenyeres-talpasok előnyben!

A képzés felsőfokú és (a menetelés miatt) mobil.

A vendégmenetelő munkakörében politikai megbízás alapján menetel. A munkavégzés helyszíne a nagyváros. Külföldi vendégmenetelőkkel folyamatos kapcsolatot tart. A fizetés csekély, rendezvénye válogatja. Kisebb pártok, a hatalomra kerülésig keveset, azután kevesebbet fizetnek, a társadalombiztosítási költségeket a társadalom fizeti.

Munkaruházat: a munka helyszínét biztosító ország nemzetiszín lobogója. Füldugó használata a másik oldalon menetelő kollégák bekiabálásai miatt ajánlott! Az alapszolgáltatásban alkoholtartalmú munkavédelmi ital biztosított. A füldugó és a munkavédelmi italosüveg segítségével úgynevezett Molotov-koktél készíthető, ami a lobbanékony természetű menetelő munkaeszköze. Helyes molotov összeszerelési tanfolyam a szomszédos Usankában végezhető.

Társadalmi megbecsültség: csekély, de alkalmanként még csekélyebb.  

 

Szöjö 234.597 Tehetségfelügyelő

Feladata: a kiugró tehetségek visszaugrasztása, az előre mutató személyiségek földbe döngölése. Rokon szakmák: állami okostalanító, bunkókasztó.

Az ideális jelölt irtózik az individualitástól, a pozitív kisugárzástól. Személyében lehangoló, önbecsülési mutatója szerény, de stabil. A mások sikerét titokban irigyli. Látens szadista. Kedvenc könyve az Amerikai pszicho, de annak mondanivalóját nem érti. 

Folyamatban van az itt végzett szakemberek hatósági jogkörrel való ellátása. Ennek bevezetése után kényszerítő eszközként szidalmakat és anális tomfát is használhat.

Munkaruha: amúgy is értelmezhetetlen pillantását rejtő napszemüveg.

A képzés autodidakta módon zajlik, száz tehetségében megalázott fiatalkorú után kreditpont jár.

 

TejáOr 353897 Szarkasztikai karaktőr

Feladata: cinikus kellemetlenkedés. A szakma alapja a régi mondás, miszerint „Fegyverrel védjük a békét”. Az új foglalkozás a bomlasztás, demoralizálás illetve a lakosság ingerlése alapján igyekszik összekovácsolni az új, csalódott és sikertelen társadalmat. A csüggedt, feladó embermassza később engedelmes adófizető és irányítható szavazópolgárok halmaza lehet.

Az ideális jelölt a közösségi oldalakon kellemetlen megjegyzéseket tesz. Társaságban nem kívánatos, beképzelt alak. Egy, vagy két lába van valamint szája, ami nagy. Beszólásait hangosan, mások illedelmes suttogását elnyomó hangerővel intézi.

A szakképzés ideje alatt a tanulók egymást alázzák meg.

A képzés végén vizsga, a bizonyítványok száz évre titkosítva. Senkit sem érdekel a szarkasztikai karaktőr bizonyítványa, de a titkosítási minisztériumnak is vannak bizonyos feladatai , kötelmei(lásd: tavalyi szakképzési jegyzék,  titkosítási fontoskodó).

Rokon szakma: fikázási szakreferens

 

TejáOr 35.39.88 Médiauniformizálási propagandista

A szakmát az az igény hívta életre, miszerint a vezető kereskedelmi médiumok a pénzükért figyelmet követelnek. Az állam e-médiumokkal karöltve gondoskodik a kellő számú média fogyasztóról.

Feladata: rajtaütés szerint meglátogatni a családokat és büntetés-jutalmazás rendszerben befolyásolni médiafogyasztói magatartásukat. A reklámoknál még jobban felhangosítani a televíziókat. Az alternatív műsorokat kínáló televíziókat, értelmes közösségi rádiókat a készülékeken gyermekzárral levédi, a kódot pedig eldugja. (Innen a köznyelvben elterjedt „kódrejtő” kifejezés.) A gondolatébresztő műsorok megtekintését bünteti. A celebek megbecsültségét jutalmazással erősíti. az általuk sugárzott talmi értékeket megszilárdítja (a köznyelvben megtalmisítja). A meglátogatott családokat az olvasásról teljesen leszoktatja (a szaknyelvben: gutenbergetlenít).

Az ideális jelölt kreatív. Meggyőző, bizalmat keltő külsejű, legbelül szörnyeteg. Bármikor képes egy tovareppenő bagolyra ocsmány feliratokat firkálni! Mosolya jól leplezi lelki sivárságát. Mizantróp. Értékrendszere talmi. A női jelölt a műbőr ridiküljére a bőráruk egyezményes jelét lelkifurdalás nélkül felfesti.

A képzés szakmai vizsgával zárul, ahol a tanuló egy komplett családot vesz rá a vezető televízióadó feltétlen elfogadására. A vizsga sikeres, ha a referencia család a filmenként tizenhat reklámblokkot figyelmesen, egymást kommunikációval nem megzavarva nézi végig.

A médiauniformizálási propagandista az illetékes szaktárca alkalmazott szakembere, társadalmi megbecsültsége kétség feletti.

 

TejáOr 35.55.45 Gyógyszerkutató, gyógyszerkutatási alany

Az ideális jelölt elkeseredett, munkanélküli. Az átképzését önként vállalja egy klinikán. Lágyrészei lágyak, elhatározása kemény.

Feladatköre: Az állatkísérletek betiltását követően a gyógyszerkutató magára vállalja a kísérleti alany szerepkörét. Munkája már a képzés alatt megkezdődik. Mezítelenül és büszkeségét teljesen levetkőzve fekszik, amíg intravénásan életellenes oldatokat csepegtetnek a testébe. Esetleg spirituális szakirodalmat olvas közben a lélek felszabadításáról.

Munkaruha: nem szükséges.

Fizetés és egyéb jogosultságok: a társadalombiztosítási költségek levonása után a gyászoló család bankszámlájára utalva. Végezhető úgynevezett kényszervállalkozás keretein belül is. Ilyenkor a megboldogult vállalkozó adóterheit a hozzátartozók kötelesek megfizetni. Ehhez kedvező kamatozású, ingatlan fedezet bevonású hitelt igénybe vehetnek. A volt gyógyszerkutató nagykorú hozzátartozója a képzésre soron kívül felvételt nyer.

 

TejáOr 35.39.88 Faliképtartó

Feladata: A társadalom új elitjét irtózattal tölti el egy kalapáccsal bevert szög gondolata. Ez egyrészről munkás dolog lenne, másrészt pedig testmozgással is járna (vagyis munkás). Ugyanakkor szükség van egy régi festmény, vagy egy minisztárelnöki portré kifüggesztésére. A faliképtartó betanított munkás váltott műszakban (24/24 órás szolgálatban) látja el a munkakörét.

A képzésen megtanulja a helyes testtartást, a szimpatikus (úgynevezett falazó) mozgást, amellyel mobil szoborként is meg tudja tartani a faliképet. Jógában gyakorlottak előnyben, hiszen a kreatív faliképtartó, a lábfejével, vagy akár a farpofáival is meg tudja tartani a tántiról készült festményt.

Ellenjavallt olyan személynek jelentkezni, aki nem bírja a fokozott fizikai igénybevételt, ugyanis a munkáltatónak jogában áll, hogy mégis használja a szöget és a kalapácsot és ilyenkor a képhez legközelebbi felület maga a faliképtartó!

A foglalkozás nyugdíj mellett is végezhető, ez esetben a faliképtartó kérheti a statikai preparációs korrekciót, magyarul kitömettetheti magát. Így 24/0-ás szolgálati beosztásban végezheti érdekes feladatát!

 

SzöJö 338.213 Kompótmag gyűjtő gasztronómiai segédmunkás

Feladatköre: a különböző konyhai hulladékok, mint a kompótmeggymag levegőben való elfogása. Munkaadója látványkonyha üzemeltetője illetve mesterszakács.

Az ideális jelölt nehezen megalázható, lóti-futi. Gyors és ambiciózus. A szakmai előmenetellel elérhető legmagasabb szint a barackmag gyűjtői szakmunka, de ez már felsőfokú képzéshez kötött!

Fizetése: bableves, amely a személyzeti konyhán, melegítés nélkül elfogyasztható.

_________________________________________________________________________________

A hirdetmény azonnal végrehajtandó!

A szakképzéseken a részvétel elővezetés terhe mellett kötelező, iskolaköpenyt és tízórait a tanulóknak kell hozniuk. Széket, asztalt nem minden esetben biztosítunk, ajánlott ezek beszerzése a mellékelt lista szerinti Nemzeti Szék-, és Asztalbolt hálózat üzleteiben.

Az adó és társadalombiztosítási számokat jól láthatóan kérjük a homlokra tetováltatni, jó tanulást kíván:

Fontosfalvy Aurél, Humánerőfosztási Misztérium minisztárja

 Forrás:

Csoport: Andy Baron | Hozzáadta: AndyBaron (2014-05-11) | Szerző: E W

Megtekintések száma: 554 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): |
Összes hozzászólás: 1
+1   Spam
1 Nimretil   (2014-05-23 06:10:50)
He-he. Szerintem ezek közül a munkák közül sok már ma is hatályban van. biggrin

Lehet csak engem zavar, de nem maradhatnánk a mezei fehér alapon fekete betűk sémánál? Azt sokkal kényelmesebb olvasni.

A közlemény azokra is vonatkozik, aki ferde  - lemaradt a k az akik végéről

Szólj hozzá, ha tetszett! Ha nem tetszett, akkor pedig azért...