A MEZTELEN ÜGYNÖK Szórakoztató Irodalmi Magazin alkotóinak törzshelye...

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Aardvark
Aardvark irodalmi alkotásai
Alfredo Sagittarius
Alfredo Sagittarius irodalmi alkotásai
AlieNeetah
Alie irodalmi alkotásai
Andy Baron
Andy Baron irodalmi és grafikai alkotásai
Ardens
Ardens irodalmi alkotásai
A-G-Stone
A-G-Stone irodalmi alkotásai
Bori
Bori irodalmi alkotásai
Craz
Craz irodalmi alkotásai
damien
Damien irodalmi alkotásai
darklight
Darklight képzőművészeti témájú alkotásai
De_Profundis_Clamavi
Profundis irodalmi alkotásai
Dworks
Dworks grafikai alkotásai
Freeb
Freeb irodalmi alkotásai
Ili
Ili irodalmi alkotásai
kampeter
Kampeter írásos (prózai és verses) alkotásai
Krakatit
Krakatit rajzos alkotásai
Lehel
Lehel irodalmi alkotásai
LisaBlake
Lisa irodalmi alkotásai
Lylia
Lylia Bloom irodalmi alkotásai
Mab Tee
Mab Tee irodalmi alkotásai
maggoth
Maggoth irodalmi írásai
MasonMurray
MasonMurray irodalmi alkotásai
memphisraz
Memphisraz komoly és humoros írásai
menma
Menma irodalmi alkotásai
Mickey
Mickey Long irodalmi alkotásai
Mookus
Mookus irodalmi alkotásai
Ndy
Ndy irodalmi alkotásai
newenglandi87
Newenglandi87 irodalmi alkotásai
Nimretil
Nimretil irodalmi alkotásai
ordassykaroly
Miszter Ordassy irodalmi remekei. Abszurd és humor, elgondolkodtató és csak úgy...
pintyő
Pintyő irodalmi alkotásai
randolph
Randolph irodalmi alkotásai
Remete
Remete irodalmi alkotásai
Rozványi
Rozványi irodalmi alkotásai
Shaera
Shaera irodalmi alkotásai
szujonor
Szujó N. irodalmi alkotásai
Tejlor
Leslie Tejlor főképp rajzos alkotásai
Torkin
Torkin irodalmi és népszerűsítő tudományos írásai
tyllforest
tyllforest irodalmi alkotásai.
vilmosgal
Vilmosgal prózai alkotásai
Zora
Zora irodalmi alkotásai
MŰKEDVELŐ ALKOTÁS
FELHASZNÁLÓK által feltöltött alkotások
ITT IS FELTÖLTHETED ALKOTÁSODAT!
Ha nem találsz megfelelő kategóriát, töltsd fel ide és mi majd rendszerezzük! Ide azok is feltölthetnek, akik még nem regisztráltak...
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉGOnline összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Tegyük-e az alkotásokhoz egyenként a rádióműsorba készített, onnan kiollózott hangoskönyveket?
Összes válasz: 31
      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


      REGISZTRÁCIÓS
      LEHETŐSÉG


Belépési neved: Vendég · Felhasználói csoportod: "Vendégek"  Jó szórakozást, Vendég! · RSS 2018-11-16, 20:56:02
NYITÓLAP » ALKOTÁSOK TARTALMI LEÍRÁSSAL » » Andy Baron [ Alkotás hozzáadása ]

Hírügynökségi hírek a Szenzáció Ügyelettől

A TSzÜ (Titicaca-i Szenzáció Ügyelet) legfrissebb hírei:

Több államférfiről és vallási vezetőről a napokban derült ki, hogy várandós. A világpolitikában ismert személyek immár gondterhes munkájuk végzése közben a terhesség biológiai csodájának eme maskulin változatával is meg vannak áldva. Kurt Lassuwiiz, a Dél-Szmojéd rögtársasági elnök már a nyolcadik áldott hónapban van. Pietro Fantalgarmar, a Bíbor Lélek Egyházának autodidakta pápája pedig éppen tegnap kérte a szülést megindító injekciót. Az injekció hatását megirigyelvén, maga az idősödő egyházfő is megindító szavakkal tárta fel a Bíbor Lélek milliárdos közössége előtt a helyzetet.  Pontosabban a milliárd fős közösség szegény, maga a hitvezető a milliárdos, de ez csak feltételezés. Fantalgarmar kenetteljes szavait idézzük most, amelyet ótaljánul intézett muskotályos palotájának erkélyéről a négy égtáj (és a négy segéd égtáj, összesen nyolc negyvenöt fokos fordulóval üdvözölhető földrajzi szegmentáció) felé:

Tuatenni lucombol vendivindivicci nemvicci pragmatini pregnanti (a folyamatos ótalján zsolozmázás fölé beúszik a fordítás hangja):  A kisdedem, méhemnek gyümölcse az újabb bizonyíték, hogy a szent Bíbor Lélek köztünk van. Bennem bizonyosan járt kilenc hónapja! De óva intek mindenkit, hogy a homoszexuális felszabadulást lássa az esetben! Immáron ki kell jelentenünk, hogy a Bíbor Lélek nem feltétlenül hímnemű, ez az új mindenszenti állásfoglalásunk és ez visszamenőleg érvényes. Modern vallásunk, amely több ezer éves így újul meg a hívek gyönyörűségére! A gyermeket a Bíbor Lélek akarata szerint cöllubtítusznak vetjük alá! Az eljárást még szent Fricsak dolgozta ki a krétakorban, akarom mondani egy olyan korban, amelyben krétával írtak a szentek. A szent krétával, amelyet a muskotályos palota főoltárán őrizünk! Az eljárás Szent Fricsak bölcs előrelátásán alapszik, ő már akkor felkészült a férfiak szent gyermekáldására, amikor ez még korszerűtlennek hangzott. Talán ez is az oka, hogy Bölcs Fricsakot csak most, kilenc hónapja nyilvánítottuk szenté. Kilenc hónapja, valamint háromszáz évvel az emiatt elszenvedett máglyahalála után. A Bíbor Lélek mindig igazságot tesz!

A cöllubtítusz során az újszülöttet oly módon tesszük áldottá, hogy hideg gyümölcslevesbe mártjuk, majdan pedig mézes petrezselyemmel ütlegeljük tizenegy és félszer. A rítust Bíbor Lélek Televízió mozgóképes, előre összevágott felvételekkel fogja közvetíteni!

Áldott legyek és áldott a Bíbor Lélek valamennyi gyermeke!

A világ Uráltól keletebbre fekvő tájain is hódít a férfi terhesség, és arrafele is csak vezetői személyeknél fordul elő. Primácska Alexejevnya oligarcha asszony a férje nevében nyilatkozott, ugyanis Viktor Alexej főoligarcha a nőgyógyászaton fekszik, mint veszélyeztetett terhes. Oda még a sajtót sem engedik be, csakis kedvenc karóra gyűjteményét és egy-két luxus jachtját vitte oda magával. Hallgassuk Primácska asszony nyilatkozatát, amelyet a Bélorosz Rádió és Televízió bocsájtott rendelkezésünkre.

Zsebvenyige pányecski a férjecski bebabásodá. Nyenyeves elviszkoje balsanagy pankratyojne… (a szláv handabanda fölé beúszik a fordítás hangja):  A férjemmel már van két gyönyörű gyermekünk, hacsak a Petrjúska atomtengeralattjárót is nem számoljuk ide, amit Viktor a gyermekeként szeret. Elárulom, hogy példás a házaséletünk, de én magam Nancy Tooljo kampányában vettem részt a minap, ami a harmadik világ éhező gyermekeinek felfegyverzését mozdítja elő. Így nem is lehettünk együtt drága Viktorommal, amikor a gyermeke megfogant! Én nem vagyok prűd, azt meghagyom az oszmojédeknek, de kérdem én: ki a gyermek anyja? Mindegy is! Egészen bizonyos, hogy úgy van, ahogyan Viktor mondja: csoda történt! A bélorosz-csingíz háborúban is történt ilyen csoda, az én nagyapám egy gyalogsági aknát lenyelt, hogy megvédje a századát. Kisebb hasmenéssel megúszta, ezt akkor Csodatévő Cirmillnek tulajdonították, ma már tudjuk, hogy a céklás katyuszka gyakori fogyasztása védte meg őt a felpuffadástól! Jeleztem is az én elnöki páromnak, hogy nyilvánítsa azt a napot nemzeti ünneppé, vagy legalábbis a katyuszka napjává! De legalább egy délutánná, vagy egy nemzeti másfél órává… A kis jövevényt is a nagyapám után fogjuk elnevezni, ez lesz a neve: Nagyapa!

A világ államférfiúinak várandósságáról folyamatosan tudósítjuk majd hallgatóinkat, most azonban előnyt élvez egy igazi örömhír:

A dongaléz Nyikati Nemzeti Parkban az erszényes flóriánok étrendje tegnap megváltozott! A flóriánok a rozsdás zsödényekhez hasonló diétán voltak, halat és rákot fogyasztottak, azonban újabban rákaptak a maceszgombócra! A dongaléz főrabbi a hit és a remény megújhodásaként üdvözölte a flóriánok példaértékű tettét. Elmondta, hogy a vöröshangyák régóta háborút vívnak a termeszekkel. A sajtótájékoztató résztvevői ezen megdöbbentek, mert hogy jön ez ide! Azután a főrabbi a különböző hitű, de békeszerető embereket felszólította, hogy kövessék az erszényes flóriánok példáját és szeressék a maceszgombócot! Erre viszont a jelenlévő újságírók tapssal reagáltak. A helyi erszényes flórián közösség éppen a sajtóteremben legelésző képviselője ajándékot adott át a rozsdás zsödény nagykövetség konzuljának, aki a mikrofon állvány mellett tollászkodott. Az ajándék gondosan be volt csomagolva, hírügynökségünk azonban tudni véli, hogy egy kocka alakú gömb lehetett, ugyanis a díszdoboz kocka alakját a csomagolás sem fedhette el teljesen!

Apróbb híreink között szerepel még, hogy kitört a harmadik világháború. Előbb azonban beszámolunk a rigai rántott sajt fesztiválon kitört botrányról! A rigai térségben minden páros év hetedik keddjén rendeznek rántott sajt fesztivált, amin a bánáti hetek (a hét leggazdagabb ország vezetői) is részt vesznek. Ez alkalommal az államférfiak ölre mentek. Néhányan torokra, de a többségük ölre, ami valljuk be, övön aluli! A vita a rántott parmezán egysületnyi adagjának a mennyiségén robbant ki. Előbb a Karakán Nemzetállam fősvihákja rúgta ölbe a Bánáti Főespánt, azután amaz emezt! Mindhét tagállam főembere bántalmazta egymást, közben tépték egymás zakóját, kaftánját, díszmagyarját! A biztonsági szolgálatok az eseménybe nem avatkoztak bele, ugyanis a nagysátornál borzas ementálit fogyasztottak balalajka likőrrel.

Társasági hírünk, hogy az Oscar Bizottság pénteki ülésén Milos Titost beválasztották a legjobb száz közé! Milos Titosnak nem volt még önálló rendezése, ő valójában az a fiatalember, aki a stáfkocsi tologatásáért felelős, ugyanakkor remek humora és intelligens sziporkái miatt nagyon kedvelt a filmes életben. A legjobb száz közé a filmvilág azokat a társasági életet előbbre vivő személyeket választja, akik a társasági életet előbbre viszik! Milos Titos emellett még a stáfkocsit is rendre előbbre viszi, így ő igazán előre vivő személyiség! A legjobb száz közé az utóbbi években háromszázhuszonhat jeles személyt választottak, ezért a bizottság magyar alelnöke, bizonyos André Vajra sürgette a csoport átnevezését! A csoportot a filmes szakember bölcsen „a legjobb háromszáz” névre keresztelné!

Gazdasági hírünk ma a pénzpiac nemzetközi fallingulásáról szól! A fallinguláció szisztémájának kialakításáról egyetlen szakember tudna információt adni, de ő tavaly, a londoni pénzpiac összeomlásával egy időben eltűnt. Maga a szakkifejezés (fallingulás) is az ő nevéhez fűződik. A nagynevű pénzügyi szakértő nevét keressük, sajnos a tavalyi összeomlás ennek a kiváló pénzügyi elemzőnek a nevét is maga alá temette, néhány elmeroggyant kutatón kívül nem is érdekel senkit. Ugyanakkor a fallingulás egyre keresettebb pénzügyi megoldás a devláció paritásaira! Míg a deviza tubernációt a nemzeti valuták önkorrekkciója különösen indukálja, de ugyanakkor a New York-i tőzsdén a vak kutya is talál csontot! Így nyilatkozott hírügynökségünknek Christian Bale, aki az Amerikai pszicho című regény főszereplője és kiváló tőzsdei elemző. Rizspapírra nyomatja a névjegyét, esténként pedig prostituáltakat és hajléktalanokat nyomorít meg mintegy passzióból, de ezt a regény olvasóin kívül nem tudja senki, tehát maradjon titokban. Bale úr elmondta, hogy a fallingulás egy már régóta létező nyereségszerző trükk a pénzvilágban, csak régebben seftelésnek hívták.

A TszÜ (Titicaca-i Szenzáció Ügyelet) jelenti továbbá, hogy az ügynökség nevének rövidítése nem Titicaca-i Szenzáció Ügyelet, hanem Tihuána-i Szemérembomlasztó Üteg. A névváltozást az tette szükségessé, hogy a Titicaca-i Szenzáció Ügyelet elnevezés méltatlanul idétlen és helyrajzilag is pontatlan volt, ugyanis Titicaca Dél-Amerikában található! Ugyanakkor az ügynökség Dél-kelet Ázsiában székel, ami az új név helytállóságát is megkérdőjelezheti. Tijuana a bájos San-Antoniótól északra fekszik, a napfényes Mexikóban, de a névválasztás sürgető pillanatában jó ötletnek tűnt őt (vagyis Tijuanat) megnevezni. A vezető hírszerkesztő annak az újságírói gyakorlatnak a híve, miszerint a rövidítéshez kell megkeresni az eredeti, a hosszabb szavakat. Ahogyan ő maga öltözködik – sapkához választ zoknit -, úgy jár el a hírügynökség napi rutinjában is. Az ügynökség teljes nevéről tehát nem nyit vitát, az mostantól: Tihuána-i Szemérembomlasztó Üteg. A TSzü hosszú neve egyébként percről-percre változhat, a módosításokról rendkívüli közleményben értesítik a lakosságot! Azt még nem tisztázták, hogy Peru, Bolívia, avagy a napfényes Mexico lakossága értesítendő-e emez közleménnyel.  Avagy, pedig a Dél-kelet  Ázsiai Tüjün békés rizstermelői. Újabb problémát vet fel, hogy Tüjün kitalált ország. Most találtam ki, ami viszont az összes eddig elhangzott híradást komolytalanná és hiteltelenné teheti. Ez nagyon fáj énnekem, hiszen sokat körmöltem ezeken. Kérem, hogy ne okozzanak még több fájdalmat, már így is itt van nekem ez a hírgyártási kényszerem, meg, hogy olyan messzire elgurult a gyógyszerem…Forrás:

Csoport: Andy Baron | Hozzáadta: AndyBaron (2014-03-12) | Szerző: E W

Megtekintések száma: 621 | Hozzászólások: 5 | Tag-ek(kulcsszavak): |
Összes hozzászólás: 5
0   Spam
5 AndyBaron   (2014-03-12 19:27:00)
Néha van egy kis időbeli csúszás...

0   Spam
4 menma   (2014-03-12 18:40:57)
Ez fura. A hozzászólásom nem jelenik meg a nyitólapon. sad

0   Spam
3 menma   (2014-03-12 18:32:50)
Mondom én, hogy nem veled van a baj. Okos, nagy fiú vagy, ha már el tudsz bánni a fűzővel is biggrin

0   Spam
2 AndyBaron   (2014-03-12 18:30:07)
Pedig én nem is vok oly bolonyult... Segítség nélkül be tudom kötni a cipőfűzőmet és hátratett kézzel is le tudok ugrani egy viaduktról!
wacko

0   Spam
1 menma   (2014-03-12 18:02:25)
Már sok írásodat olvastam korábban, ezzel is próbálkoztam, de bevallom őszintén, nekem a te stílusod magas. Nem olyan magasságban van, mint egy ház kéménye, a sztratoszféra, vagy esetleg a Nap. A Galaxis végéhez közelebb vagyok, mint a te történeteid megértéséhez. Amikor téged olvaslak, úgy érzem magam, mintha egy rakat űrlény előtt kellene vizsgáznom. Ezzel most nem téged akarlak megsérteni, a magam gyengeségét szeretném megvalanni, hogy legalább tudd, miért nem kommentelek soha a te utcádban. De mindennek van pozitív oldala is. Amint képes leszek valóban megérteni egy művedet (nem csak elolvasni), nyugodtan mehetek levizsgázni emelt szintű matematikából.

Szólj hozzá, ha tetszett! Ha nem tetszett, akkor pedig azért...